Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > co me ceka?

o Navštíveno 5499x o
o 06.03.2011, 00:55 | Luboš1
vcera se mi stala nemila vec,,,

byl jsem popijet v hospode, prisla tam banda kretenu a zacali prudit,vymena nazoru atd...on dotycny ze jdeme ven a vyresime to tam tak jsme sli, ale jelikoz sli i jeho 4 kamaradi tak jsem si vzal nekoho sebou jelikoz jsem nevedel co me ceka, dobry jsme nahore on do me porad strka ja ho odstrkuju a rikam at toho necha ze se prat nechci, a on rika ze se prat chce, a ja na to ze na to seru a jdu zpatky do hospi, pri odchodu zpet na me skocil a ja jsem se branil dopadlo to tak,,,,,on roztrzeny ret-skrz zlomenej nos,roztrzene oboci a nonokli na obouch ocich...ja nic jen mam neco se zebry..takze volana policie z jeho strany.prijela policie bylo dychano ja 1.3 promile on 0.6 promile...popis osob on 32let ridič zachrane sluzby hobby boxer cca 11 let....ja 21let zamestnanec ve fabrice zadne bojove sporty...drive ano ale pred 6ti lety....a ted otazka, on se sel osetrit do nemocnice ja ne nemam rad doktory ale asi si tam zajdu pac ty zebra bolej jak svine...dale on jezdi se sanitkou tak aby mu tam ze znamosti jeste neco nepripsali,,,,policie vse sepsala vzala si cisla od je a odeme a samozrejme svedku..on 4 svedky ja 9 svedku plus majitel hospody a par dalsich prihlizejicich...tak a ted jaky postih me muze cekat? jak rikam pouze jsem se branil a branit jsem se musel on velkej jak svine asi 130 kg pres 200cm a fakt bedna takze kdybych se nebranil asi bych lezel nekde lezel.dale jednou jsem mel reseni s policii stzejny duvod dopadlo to uplne stejne a dostali jsme oba 499kc pokutu ale jak to muze byt ted?je to podruhe a to same, jine problemy nemam cisty rejstrik atd.

dela nekdo v tomto? nebo o tom neco vi?

sdekuji za odpovedi a postrehy.Luboš

o 06.03.2011, 08:21 | Phitypaldy | Upraveno: 2011-03-06 08:21:40
Pokuta, náhrada léčby, ušlý zisk v práci, probační a mediční služba ( [ Link ] ), rok podmínka.
o 06.03.2011, 08:42 | vinzek fa
a kdyz ses jen bran il a budou ti chtit neco prisit tak se odvolavej do nekonecna vono to casem propadne
o 06.03.2011, 08:43 | Luke_288
soudit nebudu, ale sto pro běž k doktorovi, protože dá se očekávat, že jeho ješitnost dostala těžce na prdel a bude se snažit.
o 06.03.2011, 09:02 | muSlim
Dobre Ty :-D
o 06.03.2011, 09:41 | matik
Tohle nikdy nepochopím chtěj se prát a potom když dostanou tak volaj policajty...Každopádně ty budeš asi docela řízek :D....Bych mohl štípat půlkama drát
o 06.03.2011, 10:03 | Daryl (A)
Jak je problem, zapinam na telefonu diktafon a pokud mam nekoho sebou, zadam o natoceni videa. Dnes uz se snad neprodava telefon bez techto funkci a vzdy to bud situaci vyresi nebo vyresi nasledne potize.
o 06.03.2011, 10:49 | Jendys
no měl si volat policajty taky, určitě jdi k doktorovi, nech si napsat papír co bylo tobě (a pokud to půjde, tak ať to trochu nafoukne), bohužel takový kreténi to většinou nedávaj, pocuchal si mu ego a to asi hodně, takže přinejhoršim asi dobrej právník, přecijen si mu nandal hodně (a dobře mu tak)
o 06.03.2011, 10:51 | cendler
šel bych k doktorovy, třeba i do jiného města nebo okresu, něco si vymyslet, proč jedeš tam, jel jsi na návštěvu a pořád to bolí, hlavní je mít papír od doktora,kderý bude 100% nezávislý, měl sepsané světky a jejich podpisy a potom bych počkal co bude
o 06.03.2011, 10:52 | Thomas987
jdi k doktoroj, lékařské zprávy. podle toho kolik tam bylo lidí(nevim) ale předpokládám že oba dva společně budete dělaný na výtržnictví nejspíš ( u nás by to tak bylo)
o 06.03.2011, 10:55 | Thomas987
a nebo přestupek proti občanskému soužití, každej pokutu ( většinou 1.000,-) od PČR, popř. poslaný na město k dalšímu projednání po vyslechnutí všech svědků a rozhodovat bude správní orgán - to vše záleží na lékařských zprávách, PČR atd. atd....
o 06.03.2011, 11:13 | Seat Power
mel jsem take nedavno neco podbneho,sedim s kamaradem v hospode,popijime a prijdou ctyri dospeli chlapi mene jak 40 jim asi nebylo,a pry ze tomu jednomu nekdo ponicil auto(udajne skocil na haupnu)a zamerili se na nas,samozrejme probehla vymena nazoru,ale kamarad chytil mensiho nerva a uz jsem videl ze bude zle tak jsem ho chytil ze ho chci odvlect a jit domu,vtom sem dostal tagem nekolik ran do hlavy pres ruce a do zad,co vim tak ty taga meli mit vsichni,nejak sme se dostali z hospody na schody,ten jeden chlap na me bezel tak jsem ho povalil na zem,oba dva sme spadli,on si pry zlomil ruku,pak prijela policie odvezla nas na stanici kde sme dychali a sepsali to.Nechal jsem si poridit od policie fotky meho zraneni do hlavy apod..asi za tyden si me zavolali at jeste doplnim vypoved,nebo nejake nove fakta na ktere jsem si vzpomel,od pana policisty jsem se dozvedel ze by to melo byt vytrznictvi ackoli nechapu proc z nasi strany.Kazdpadne jsem uvedomil pravnika a vse je jeste asi v reseni.)
Tak to jen muj zazitek jeste pred vanocemi.
o 06.03.2011, 12:07 | dolph
to je mazec.. tady v te zkurvene zemi se clovek nemuze ani branit... nedej boze kdybych v sebeobrane rozbil cigana pardon roma.. tohle mi hlava nebere.. asi bude nejlepsi si nechat vzdycky rozbi drzku, posbírat se a bez ceknutí jít domů .
o 06.03.2011, 12:40 | HIGHTOWER
určo k dokrorovi, že prostě i ty máš ač menší, ale máš, rány od něj.
Řešení, no, pokud on kvůli zlomenému nosu bude v pracovní neschopnosti delší dobu, tak trestný čin Výtržnictví, neb to bylo před větší skupinou lidí a na veřejnosti, případně ublížení na zdraví, náhrady škody jak psal Phity + podmínka za bohužel úmyslný tr. čin :-(
Jinak se vyslechnou všichni zúčastnění, každej stejně řekne něco jiného, takže prostě na ho...
Každopádně když kdyby to byl chlap, tak se na to vysere, protože on to chtěl, ale dostal a jeho ego to asi neunese.
Holt jsi natrefil na blba, kterých se v každé hospodě najde plno :-( Já z podobného důvodu už ani nechodím na diskotéky, neb se tam vždy najde 10 nalitejch 16-ti letých smradů, který mají 160 cm ale v sobě 2 promile a hnedka si myslejí, že jsou vyšší a silnější jak já a chtějí se se mnou rvát a to nemám zapotřebí každej tejden bej na policajtech...
o 06.03.2011, 12:44 | Monička
Těžko říct jak to bude dál probíhat.. Jestli se tomu vážně nedalo vyhnout tak to chápu,jinak jdu od takových věcí co nejdál.. Měl sem takových případu víc(+ ještě něco málo) a nedopadlo to pro mě nejlépe.. Jelikož jsem prohrál soud,odvolal jsem se.. Prohrál jsem i ten další. Mezitím už jsem měl na krku další případ :-( vleklo se to se mnou dlouho a ještě rok budu splácet za věci které jsem udělal v minulosti. Někoho domlátit je snad to nejhorší co mužeš udělat.. Ale jak jsem psal když to nešlo jinak beru to.. ;-) Napsal jsem to aby jsi příště raději utekl.. :-)) Je to tak lepší.. :-)
o 06.03.2011, 12:50 | HIGHTOWER
Tohle je každodení krása Mladé Boleslavi - [ Link ] . To by člověk blil...
o 06.03.2011, 13:06 | Lufas
Kamosoj pred rokem jen tak nejakej typek rozbil drzku,produpnul nohu na ktery stal tak ze mu zlomil kotnik...byli svedci ze ten kreten to udelal z niceho nic... no dostalo se to pred soud a soud to poslal na pestupkovy a ten debilek z toho nic nemel...kamos tri mesice o berlich skoro pul roku doma a vubec nic z toho ten blb nemel...asi tak to u nas chodi
o 06.03.2011, 13:14 | endru.ondra
šel bych k dokoru a pokud to bude v pohodě. tak bych to neřešil a jestli máš více svědků tak to bude v pohodě. max můžeš dostat asi napomenutí, nic víc. si myslim
o 06.03.2011, 13:56 | Cenda
nebo zajit k dokorovi a sam podat trestni oznameni na nej.
o 06.03.2011, 17:11 | hanx
vůbec nic se ti nestane, všichni jen vyhrožujou ale jestli má jen to co jsi psal a ne něco vážnějšího jako třeba otřes mozku apod. tak můžeš bejt v klidu.
o 06.03.2011, 18:04 | mike.vw
mno...platit možná budeš,ale souhlasím že si se bránil,
kámoše u nás na diskárně napadli 3 holý hlavy,nezalekl se a seřezal je tak,že je musela všechny ty paka odvezt záchranka,nicméně pak následoval soud a kámíka to stálo ve finále 80 tyček
člověk aby se bál i bránit :)
o 06.03.2011, 19:28 | MazliG
hlavně že jsi ho neskalpoval .o)
o 06.03.2011, 19:45 | Phitypaldy
Hanx: Dovolím si s tebou nesouhlasit. To co jsem psal výše tak je můj případ. V sebeobraně na diskotéce jsem poslal borca do špitálu (zlomený nos, zlomená čelist, 4 zuby venku, naštíplá nad očnicová kost). Já nadýchal 1.6 a borec 0.4 Měl jsem 5 svědků, že mě bezdůvodně napadl první kopem do prsou. Dělal thajský box a chtěl se ten večer s někým prostě poprat. Bohužel narazil na mě, který miluje filmy s Badem Spencrem a Terencem Hilem :-D :-D Po odjezdu sanitky přijela policie a už to bylo. Okamzitě na služebnu k výslechu, že na mě bylo podané oznámení za napadení. Nikoho nezajímalo, že jsem se jen bránil. Mě to stálo ranec a rok podmínka za ublížení na zdravý. On dostal pouze zákaz činnosti v thajském boxu nebo tak nějak, už přesně nevím jak to bylo. Takže sebeobrana už dávno neplatí...
o 06.03.2011, 19:48 | Davados
Proč bys měl mít problém?Vždyť si se bránil.....
o 06.03.2011, 19:49 | mr.brain | Upraveno: 2011-03-06 19:51:27
Phitypaldy: platí, ale sebeobrana není to, že po odvrácení útoku ho domlátíš - mělo by se to přepsat, aspoň by si to každej pamatoval.

Tady je to pěkně vysvětlené [ Link ] Samozřejmě zajít k doktorovi, nechat si napsat posudek a pokud Tě udeřil silněji do hlavy, tak víš asi jak se zachovat... Nervový systém je tak složitý. Trestním oznámením až budeš mít lékařskou zprávu nic nezkazíš.
o 06.03.2011, 20:07 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-03-06 20:11:12
Nutná obrana - nesmí být zcela zjevně nepřiměřená - takže pokud má napadený pohmožděný hrudník a druhej, byť útočník, zlomený nos, prokousnutý ret, roztržené obočí, moncly na obou očích, tak si pište, že to ten jeho právník bude brát tak, že tys tedy odvrátil jeho útok, ale musel jsi pak zaútočit na něj a tak se z tebe stal útočník, neboť při odvrácení útoku, kdy ti pochroumal žebra jsi mu jistě nestihl způsobit všechna jeho zranění.
Není to jednoduché a hranice od obrany k útoku je na tenkém ledě. Samo každej by to takto řešil, ale dle zákona holt to je trestné :-(
Já být ve tvé situaci, tak se ze všech sil, jakožto znalý více práva, sebeobrany, snažil ho nějakým způsobem dostat na zem a pak mu prostě nasadit páku nebo nějak zpacifikovat a hnedka bych řekl kámošům, ať volají 158 a prostě ho držel "pod krkem" dokud nepřijedou. Ale tohle se také povést vždy nemusí a pak jsou z toho takové bohužel nezaviněné problémy :-(
tomu odkazu nade mnou jen poupravím, že to je nyní § 28 Krajní nouze a § 29 Nutná obrana, dle trestního zákoníku (Zákon č. 40/2009 Sb., trestní zákoník)
o 06.03.2011, 20:34 | Luboš1
kurva tekze jsem nahranej....zjednodusene on na me skocil ja ho povalil a on se na me porad drapal a pokousel se me ughodit a ja jsem se branil a uhodil take......jak by se to resilo kdyby mel nuz a dopadlo to stejne?taky bych byl v prdeli?proste v nasi zemi se porad budou mit nejlepe svine a podvodnici....nejhorsi je ze nemam moc casu a hlavne finance to nejak resit...jsem v hajzlu po fin strance a ted jeste tohle...fakt priste se necham rozsekat!!!!
o 06.03.2011, 20:45 | HIGHTOWER
Kdyby tam byl nůž, bylo by to asi jinačí, ale záleží na výpovědí, kolikrát tys ho udeřil, jak to celé probíhalo, co vypovědí svědkové.
o 06.03.2011, 20:57 | Monička
Podal na tebe vubec trestní oznámení? Co tě muže potkat?

Když soudně tak asi nějaké soudní poplatek,advokát,náklady trestního řízení,ušlej jeho zisk,bolestné!? A určitě ještě něco já toho měl dost.. Ale už je to dávno.. Máš čistej štít,když dopadneš hodně zle,tak veřejné práce,podmínka..
o 06.03.2011, 21:09 | vypuk
Takovéhle chuje mám "rád", furt se chcou bít a jak je pak někdo dá do latě, tak si ještě stěžujou.

Nedávno se mi stala trošku podobná věc - kamoš mě dovezl z akce něco kolem 4 ráno a byl jsem jak tyčka. Opřel jsem se o auto co stálo před barákem a chvilku se chtěl trošku vydýchat jelikož toho na mě bylo moc. Pak si akorát pamatuju příjezd auta, které řídil kluk od kamarádky, pak pěst letící na mou tlamu, povalení na zem, škrcení, jak na mě cosi mlel, pak smích ještě jednoho chuja který patřil k "posádce auta" a točil si to(to jsem se dozvěděl od řidiče, který se mi pak dva týdny po tom omlouval)... No a pak jsem se probudil doma odpoledne s bolavým ksychtem.

Poznámka - mám 97kg,180cm, trošku namakany - a ještě jsem se nikdy v životě nebil ;) Dycky jsem si nechal dát po hubě, bohužel, ale jenom pouze ze strachu, že kdybych někomu oplatil ránu tak bych mohl z toho mít problémy.
Asi tak 8 měsíců zpátky jsem byl na akci v jednom podniku, nějakej typek furt do mě ramenem narážel jak okolo mě prošel, pak jak to chtěl zopakovat tak jsem se ho zeptal co to má jako znamenat, on se jenom otočil a šel někam, najednou jsem se zase otočil já a zamnou bandička 8 týpků co byli na mě "strašně nasraní" v čele s tím co do mě narážel - tak jsem schytal tři pěsti, naštípnutej zub.
A co z toho plyne? -> raději nikam nechodit a udělat si houseparty s přáteli, u kterých si jsem jistej, že nedostanu po tlamě jenom kvůli toho, že si někdo chce ten večer dát někomu do huby.
o 06.03.2011, 21:18 | vinzek fa
vypuk proto kdyz nekam uz teda du de se mnou banda psu kery vsecko roztrhaj -)
o 06.03.2011, 21:20 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-03-06 21:25:03
I když on nepodá oznámení, šetřit se to bude neb je to zaznamenaná a stejně přijde od lékaře zpráva, že tam někoho ošetřili a z toho podmětu se to bude řešit.
Jo, přesně tak, když už, tak s partou aspoň 5-6 chlapů a nebo tam, kde mě majitel či obsluha či vyhazovači znají a kdyby se něco dělo, udělají rychlý pořádek.
o 06.03.2011, 22:11 | Luboš1
do ty hospody chodim nejcasteji a nejradsi, super lidi kamosi obsluha a pod.....i kdyz mam chut na blbe kafe tak a jsem ve meste tak jdu tam...parkrat jsem se popral ale hned potomm jsme si to vyrikali podali ruku dali panaka a bylo ok...ale nevedel jsem ze narazim na takoveho zmrda...problem je ten ze nejsem velkej a nikdy nikomu neprijde ze se umim branit-prat..vzdy kdyz je v te hospode problem tak servirky nebo kamaradi volaji me,,,vzdy se to obeslo bez problemu maximalne slovni vysvetleni ci chytnuti za limec a vyvedeni ven....nemam rad a nechci aby se za me nekdo mlatil, mam svur rozum ale kdyz jsem ho povalil tak se snazil me trefit ale bohuzel ja byl presnejsi a rychlejsi.a mozna take bohudik.pac kdyby me trefil on asi se nezvednu...no uvidime jak to dopadne prubezne budu informovat, nejdrive chci sehnat kontakt na toho typase a zkusit to vyresit neklde u pivka ci káve. nechci mit problemy kvuli kokotine mam jich dost...
o 06.03.2011, 22:16 | hanx
phitypaldy: o tomhle jsem ale vůbec nemluvil.. Jestli se tobě nestalo vůbec nic a ty jsi ho takhle zřídil, tak je to samozřejmě nepřiměřená obrana. Může tě kdokoliv napadnout jakkoliv, ty se můžeš bránit, ale tak jak jsi to popsal v tom obranu nevidím, spíš další napadení z tvý strany. V tvém případě tak jak ho popisuješ se vůbec nedivím - jde taky o ty vyražený zuby...

Luboš1 je úplně jinej případ než to, co jsi popsal ty.
o 07.03.2011, 03:54 | Phitypaldy
Hanx: ja jsem mel ,,pouze,, zlomene 2 prsty a roztrzeny ret.
o 07.03.2011, 04:11 | Phitypaldy
Dostal jsem asi 10 ran a ja dal jen 2 takze nikoho jsem nebil, ale pouze se branil.
o 07.03.2011, 07:25 | MazliG
tak to neřeš tady - dej bůra nějakýmu známýmu právnikovi, ať ti poradí a jde s tebou k soudu, kdyby nějakej byl, aby si těm tam nedali - podle mě nejjednodušší řešení - jestli se bojíš - a budeš mít "záruku" že to nejspíš dopadne nejlíp jak mohlo. Tady řeš vole, až ti nepojede fáčko .o)
o 07.03.2011, 10:08 | Alííí
Jako Slim, dobře ty. :-D
Nečetl jsem komentáře, ale před asi 8 lety jsem takhle jednomu ubožákovi v sebeobraně zlomil čelist + vyrazil 4 zuby, a stálo mě to rok po soudech, a nakonec asi 65.000 CZK odškodný bez záznamu. Dobrá zkušenost.
Od tý doby vim, že jsem NIKDY NIKOHO NEUHODIL. On na mě zaútočil, a já uhnul - on se netrefil, a upadl. To je vše co k tomu mohu říci. Děkuji nashledanou.
Zbytek si přeber jak chceš, já už jsem chytřejší.
o 07.03.2011, 12:40 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-03-07 12:41:49
Tak taky řeknu svou zkušenost.
Bratránek chodí už 6let s holkou která k němu utekla od jinýho. Týpek se z toho nemohl do teď vzpamatovat a jakmile se někde potkaj, tak dělá problémy. Vždycky když něco na bratránka zkusil tak dostal po čumě. Minulej rok jsme šli s bratránkem a přáteli do hospody, kde bohužel slavili místní fotbalisti vítězství ve fotbale a mezi nimi byl i ten zhrzenej týpek. Poslal na bratránka 2m fotbalistu,kterej začal do něj prudit, tak jsem se bratránka zastal, chvilku jsme se strkali a pak fotbalisti odešli. Když 2m týpek odcházel tak mi akorat stačil říct,že si na mě počká a zabije mě :). Neřešil jsem to, v hospodě jsme zůstali asi 3hoďky a pak šli do mistní diskotéky. Jelikož má slušnou výdrž,tak jsem zůstal na diskotéce sám, kamarádi už byli hotoví,tak šli domů. Ve 4h ráno jsem se rozhodl jít domů a samozřejmě jsem na fotbalisty narazil. Ten 2m týpek po mě vystartoval, říkal jsem mu,že se rvát nebudu,že jdu domů, navíc jsem se stěží držel na nohou. Týpek se rozmáchnul kolem svý osy a dal mi vrškem ruky do oka, to mě složilo na zem, když jsem se zvedal, tak jsem dostal znova na to samý místo. Citíl jsem,že mi začíná z oka něco téct a nevidím,tak jsem raději ležel, překousnul jsem smích ostatních a počkal jsem až odešli. Výsledek byl takovej,že jsem byl na dvou operacích oka, což je při plným vědomí opravdu chuťovka, na oko vidím tak na 60% a není vidina toho,že se to zlepší.
Nechtěl jsem bejt hajzl,tak jsem si od něj nechal akorát vypláznout 40000 za ušlej zisk a poškozený věci. Projevil lítost, omlouval se mi. Zjišťoval jsem si na něj dost informací a věděl jsem,že je to agresivní hajzl, ale říkal jsem si,že mu to třeba otevřelo oči a změní se,což se samozřejmě nestalo. Kdybych se mohl rozhodnout znova,tak bych ho pěkně vyždímal u soudu,aby si to opravdu pamatoval.
Mám 183cm/95kg, posiluju a jsem celkem pořízek. Nikdy jsem se nerval a ani to neumím. Ale většinou si na mě nikdo nedovolil,tak jsem toho využíval, když jsem se někoho zastával, nesnáším když někdo někomu ubližuje. Ale po týhle situaci raději pokaždý stáhnu ocas a budu dělat,že nic nevidím jako většina lidí v republice.
o 07.03.2011, 12:43 | M.a.R.i
Taky mě překvapilo,že v tý skupince bylo zhruba 10lidí a mezi nimi fakt hodný a slušný kluci, dokonce i dva policajti,ale nikdo ani nehnul brvou,protože by to v tý chvíli nebylo in. Bejt na jejich místě,tak ho zadržím...
o 25.04.2011, 20:04 | Luboš1
konecne se to zacalo hejbat tak neco opet napisu
takze probehlo par vyslechu atd.....

on.zlomene podocnicove kustky nos plut trzne rany na obliceni...ja nalomena a pohnozdena zebra...

dnes mi volala policie ze budu obvinen z ublizeni na zdravi a vytrznosti a on z ruseni nocnihi klidu....moji svedci vypovedeli tak jak to opravdu bylo a jeho take...vsechny vypovedi smerovali na nej ze on byl akter a vse vyprovokoval a chtel se proste prat...a ja jakozto obrance to odseru....ted se ceka na vyjadreni statniho zastupce a v tydnu budu zavolanej na PČR s tim abych vedel z jakych bodu presne budu presne obvinen..po tel mi toho moct rict nemuze tak mluvil jen ve skratce.jinak on byl 10 dni na neschopence a pak v pohode...kurva takze kdyz na me nekdo pujde s nozem tak se mam nechat pichnout nebo co?tna nas stat me zacina opravdu pekne s.rat.....a ted nevim jestli si mam pravnika nechat pridelit nebo sehnat...jelikoz jsem pravnika mel ale zdal se me pochybnej. nemel zajem zkoro nic resit jen by bral prachy tak jsem se na nej vyprdl..co by jste delali vy?
o 25.04.2011, 20:13 | Daryl (A)
pravnik pravnik pravnik

jedina tva sance
o 25.04.2011, 20:15 | Luboš1
hm ale kdyz nemam prachy na zbyt tak to jde tezko....
o 25.04.2011, 20:27 | Daryl (A)
mno nazbyt ? tak si zjisti co nejhorsiho te muze cekat. a to nemluvim o rejstriku trestu, ktery vetsine zamestnavatelu proste nevysvetlis. nehlede an to, ze slusnej pravnik te prijde na par tiscovek. neverim, ze to nedas dohromady. Ja bych si to nelajznul
o 21.02.2012, 12:05 | Luboš1
abych to ozivil. ja jsem mel v haji zebra a postipne co jsem se dozvedel....takze moji zvedci a jeho svedci vypovidali v muj prospech ze on chtel a vse zacal...ja jsem mel v haji zebra a on oboci rozsekane,drzku zkrz na zkrz, nadocnicove oblouky vystiple a zlomena horni celist-srouby...nejaky monokli a podlitiny. on-nic a ja 3mesice zmenene na 12ti mesicni podminku z tresniho cinu umyslne ublizeni nazdravi..takze asi tak.
o 21.02.2012, 12:27 | maxov
srabacky kurvy a ještě ty naše zkurveny zakony,taky už sem se dřívějc vykoupal..

hlavně ted radši nikam nelez,mě si dřív vyčíhal ten dotyčnej kerej dostal po papule a chodil do hospody kerou sem ja měl kousek od baraku,kam sme chodili s klukama atd a pritom bydlel skoro na druhe straně města

chtěl mě asi vyprovokovat abych porušil podmínku,tak sem fakt radši nikam nelezl
o 21.02.2012, 12:30 | Luboš1
hele za 3 mesice me to konci.jinak uz jsem zase jednou byl stihanej ptz me nejaka fetka sestrelila u kauflandu pritelkyni. tak jsem mel tnu a bylo vymalovano, ale ja tentokrat vysel fajn pani policajtka me pochopila....
o 21.02.2012, 12:32 | DaveX
Osobně nechápu borce, co se chodí do klubů jen porvat a jak jim někdo rozbije fasádu, tak brečí.

Hold v našem státu je asi nejlepší se nechat zmlátit, okrást apod., protože když cigánovi nedáš dobrovolně mobil, nebo peníze, tak je to diskriminace.

Všechno je tady na hovno. Bohužel.
o 21.02.2012, 12:35 | Luboš1
joa jen pro info, pani soudky jsem se ptal jak se zafovat kdyby mel nuz, a ta me rekla ze podle cekejch zakonu se muzu branit az kdic ho do me pichne a nebo me poreze, kdybych ho sestrelil drijak jak on me tak jsem v hajzlu opet ja....presne tak jak pises je to vsechno na pytel..
o 21.02.2012, 12:45 | Daryl (A)
ty vole to zni jako tezka absurdita. Muzes se branit az kdyz te zapichne !
o 21.02.2012, 12:50 | mr.brain
ano je to absurdita, z vlastni zkusenosti to vim a uz jsem to i nekolikrat slysel... ceske pravo no.
o 21.02.2012, 13:39 | Mr.Scully
Jako sice ti fandím v tomhle konkrétním případě, ale moc nechápu takové to "párkrát jsem se popral" nebo "ze jdeme ven a vyresime to tam tak jsme sli" - mně přijde, že ty konflikty skoro i vyhledáváš nebo minimálně přitahuješ. Někdo ti řekne "pojď se ven prát" a ty jdeš??? To jako aby sis zachoval tvář a byl "statečnej"? Co je to za pí*ovinu? Na mě když někdo začne takhle vyjíždět, tak ho pošlu do prdele, otočím se, ignoruju ho a jdu pryč. Zatím to vždycky zafungovalo. Nevidím důvod, proč se rvát, na to mám svoje tělo moc rád. Není náhoda, že jsou lidi, kteří se nepoperou celej život a pak jsou jiní, kteří mají ve třiceti za sebou třeba tři podmíněný tresty...
o 21.02.2012, 13:42 | Mr.Scully
A s tím nožem to není pravda, pokud tě prokazatelně bude ohrožovat nožem, tak se pochopitelně můžeš bránit, i když se tě tím nožem ani nedotkne. Znám člověka, který se do konfliktů několikrát nezaviněně dostal a většinou neměl u soudu problém, byť útočníka vždycky zbil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.